duminică, 9 martie 2014

Carne frageda cu cartofi aromati

 Ingrediente:
  carne de porc 6-8 bucati
  sare si piper
  2 linguri ulei de masline
  1 pahar potrivit de vin rosu
 5-6 cartofi potriviti
1 lingurita oregano
1 lingurita busuioc
1 lingurita boia de ardei dulce
1 lingurita de cimbru
1 lingurita de ghimbir
5 linguri de bere
 Am folosit 2 pungi speciale pentru cuptor. Am pus carnea intr-o punga impreuna cu putina sare si piper apoi am turnat si paharul de vin. Am strans bine punga si am pus-o in tava.
 Am curatat cartofii, i-am spalat si i-am taiat in bucati potrivite. I-am amestecat cu toate mirodeniile impreuna cu berea.Ii punem si pe ei intr-o punga si ii punem in tava langa friptura.
  Punem tava in cuptor dar nu inainte de a face cateva gaurele in pungi. Lasam pentru 40 de minute apoi agitam putin pungile si mai lasam inca 20 de minute. Dupa cele 20 de minute scoatem cartofii si mai lasam carnea pentru 10-15 minute. :)
  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu