Ingredientele sunt pentru aproximativ 3 portii.
- 1 piept de pui dezosat
- 300 gr ciuperci la conserva sau borcan
- 300 gr broccoli
- 500 gr smantana de consum
- 2 linguri de faina
- 2 linguri de ulei de masline
- 2 linguri zeama de lamaie
- sare si piper dupa gust
- 100 gr cascaval
Punem apa la fiert cu putina sare. Cand ajunge in punctul de fierbere punem ciupercile si broccoli si lasam pentru 10 minute pe foc.
Intre timp frigem peptul de pui intr-o tigaie stropita cu putin ulei.
Taiem puiul bucatele si il punem intr-o tava impreuna cu broccoli si ciupercile. Presaram putina sare si piper peste ele.
Smantana o amestecam cu faina (atentie sa nu faca cocoloase),ulei de masline si zeama de lamaie si turnam in tava. Razuim cascavalul peste smantana si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-40 de minute.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu